Lichtjesavond Eibergen 27 december begraafplaats Haaksbergseweg

Een lichtje in het donker.

Nijkamp Uitvaartzorg organiseert op zaterdag 27 december a.s. om 19.00 uur voor de tweede keer “Lichtjesavond” op de Algemene Begraafplaats aan de Haaksbergseweg in Eibergen.

Na de grote opkomst en de vele positieve reacties op Lichtjesavond van vorig jaar, vinden wij dat deze bijzonder avond ook dit jaar weer georganiseerd moet worden.
Met de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, zullen we weer een sfeer van warmte en troost proberen te creëren waarin een ieder zijn of haar dierbare kan herdenken.

De Algemene Begraafplaats aan de Haaksbergseweg zal verlicht worden met lichtjes en fakkels. Alle bezoekers krijgen bij aankomst een kaarsje uitgereikt die zij op het graf van hun dierbare kunnen zetten of mee kunnen nemen naar huis.
Er is een programma samengesteld met passende woorden en live muziek. De bijeenkomst zal ongeveer 20 minuten duren en is ook geschikt voor kinderen.

De Katholieke begraafplaats aan de Borculoseweg zal eveneens verlicht worden met fakkels. Hier zal geen bijeenkomst gehouden worden maar er is daar wel gelegenheid om een kaarsje te plaatsen.

Op Lichtjesavond is iedereen welkom, ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn. Voor hen creëren we een speciaal plekje waar het kaarsje neergezet kan worden.

Ondanks de verlichte begraafplaatsen, is het raadzaam voor de bezoekers om een zaklantaarn mee te nemen.
Een klein beetje winterweer zal ons niet tegenhouden, maar een (sneeuw) storm wel. Houdt u alstublieft onze website in de gaten: www.nijkampuitvaartzorg.nl

Voor meer informatie: Nijkamp Uitvaartzorg, tel. 0545-471900

POSTER LICHTJESAVOND EIBERGEN