< Terug naar nieuws

Cheque uitgereikt door Businessclub Bij de Tijd aan Stichting Lichtjesavonden

Geplaatst op Categorieën LichtjesavondTags

Businessclub Bij de Tijd heeft het bedrag van € 2.500,- geschonken aan de Stichting Lichtjesavonden. Vertegenwoordigers van beiden waren aanwezig bij de overhandiging.

Businessclub Bij de Tijd stelt ieder jaar € 2.500,- beschikbaar aan een organisatie die zich inzet voor een goed doel. Sinds 6 jaar worden Lichtjesavonden in Eibergen, Rekken, Enter en sinds 2 jaar ook in Rijssen verzorgd, bij voorkeur in de decembermaand. Het is een algemene herdenking en toegankelijk voor iedereen die de behoefte voelt, om als gemeenschap het verdriet rondom een overlijden of gemis te delen.

Omdat er een toename is van bezoekers en musici die zich spontaan aanmelden alsmede mensen die iets willen voordragen zijn er verschillende aanpassingen nodig. Hierbij valt te denken aan betere geluidsapparatuur, aanschaf fakkels en kaarsen, kleine attentie voor de bezoekers. Alle activiteiten van de Stichting Lichtjesavonden worden uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Stichting Lichtjesavonden is verheugd over de gulle gift.