< Terug naar nieuws

Lichtjesavond in Eibergen 2016

Geplaatst op Categorieën LichtjesavondTags ,

Nijkamp Uitvaartzorg organiseert op zondag 11 december a.s. om 19.00 uur voor de vierde keer “Lichtjesavond” op de Algemene Begraafplaats aan de Haaksbergseweg in Eibergen.

Wederom zullen een groot aantal vrijwilligers ons helpen om Lichtjesavond weer tot een indrukwekkend succes te maken. Steeds meer belangstellenden komen af op de sfeer van warmte, troost en saamhorigheid waarin zij hun dierbaren kunnen herdenken.

De Algemene Begraafplaats aan de Haaksbergseweg zal verlicht worden met lichtjes en fakkels. Alle bezoekers krijgen bij aankomst een kaarsje uitgereikt die zij op het graf van hun dierbare kunnen zetten of mee kunnen nemen naar huis. Er is een programma samengesteld met passende woorden en live muziek. De bijeenkomst zal ongeveer 20 minuten duren en is ook geschikt voor kinderen.

Op Lichtjesavond is iedereen welkom, ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn. Voor hen creëren we een speciaal plekje waar het kaarsje neergezet kan worden.

Ondanks de verlichte begraafplaatsen, is het raadzaam voor de bezoekers om een zaklantaarn mee te nemen. Een klein beetje winterweer zal ons niet tegenhouden, maar een (sneeuw) storm wel. Houdt u alstublieft onze website in de gaten: www.nijkampuitvaartzorg.nl

Voor meer informatie: Nijkamp Uitvaartzorg, tel. 0545-471900