< Terug naar nieuws

Lichtjesavond in Enter

Geplaatst op Categorieën LichtjesavondTags ,

Een lichtje in het donker. Nijkamp Uitvaartzorg organiseert in samenwerking met een inmiddels vaste club van vrijwilligers, op vrijdag 23 december a.s. om 19.00 uur voor de vijfde keer “Lichtjesavond” op de Algemene Begraafplaats aan de Weitakkersweg in Enter.

Wij zullen weer proberen om een sfeer van warmte en saamhorigheid te creëren en nodigen u uit om net als in de voorafgaande jaren hier samen te komen en te herdenken.

De begraafplaats wordt verlicht met lichtjes en fakkels. Bij aankomst krijgt u een kaarsje aangereikt. Deze mag u na afloop op het graf zetten of meenemen. Er is een programma samengesteld met passende woorden en Margreet Roddeman zal zingen. De bijeenkomst zal ongeveer 20 minuten duren en is ook geschikt voor kinderen.

De Katholieke begraafplaats aan de Disselsweg wordt eveneens verlicht met fakkels. Hier zal geen bijeenkomst gehouden worden maar er is daar wel gelegenheid om een kaarsje te plaatsen.

Op Lichtjesavond is iedereen welkom, ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn.

Ondanks de verlichte begraafplaatsen, raden wij u aan een zaklantaarn mee te nemen. Een klein beetje winterweer zal ons niet tegenhouden, maar een (sneeuw) storm wel. Houdt u alstublieft onze website in de gaten: https://www.nijkampuitvaartzorg.nl

Voor meer informatie: Nijkamp Uitvaartzorg, tel. 0547-384008