< Terug naar nieuws

Lichtjesavond in Rekken 2016

Geplaatst op Categorieën LichtjesavondTags ,

In samenwerking met vele vrijwilligers van o.a. de RK-kerk en de Protestantse kerk in Rekken organiseert Nijkamp Uitvaartzorg op zaterdag 29 oktober a.s. Lichtjesavond in Rekken. Op de met fakkels en lichtjes verlichte begraafplaatsen staan we samen stil bij diegenen die we moeten missen.

Het eerste gedeelte van de avond begint om 19.00 uur op de RK-begraafplaats te Rekken. Alle bezoekers krijgen daar bij aankomst een kaarsje uitgereikt. Er is een programma samengesteld met passende woorden en live muziek. Daarna lopen we samen, via de Berkelbrug, naar de Algemene Begraafplaats waar het programma wordt afgesloten. De bijeenkomst zal in z’n geheel ongeveer 45 minuten duren en is ook geschikt voor kinderen.

Op Lichtjesavond is iedereen welkom, ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn. Na de bijeenkomst is er gelegenheid het kaarsje op het graf of bij de urn van dierbaren of op een speciaal ingerichte gedenkplek te plaatsen.

Ondanks de verlichte begraafplaatsen, is het raadzaam voor de bezoekers om een zaklantaarn mee te nemen. Voor de mensen die slecht ter been zijn staan er stoelen klaar en zij kunnen ook met eigen auto naar de algemene begraafplaats gaan.

Een klein beetje herfstweer zal ons niet tegenhouden, maar een storm wel. Houdt u alstublieft onze website in de gaten: www.nijkampuitvaartzorg.nl