< Terug naar nieuws

Maak kennis met.. Mariël Lammertink-Mensen

Geplaatst op Categorieën Nijkamp UitvaartzorgTags

Mariël Lammertink-Mensen is geboren in Langeveen, maar woont inmiddels alweer een hele tijd met haar man en twee kinderen in Enter. Ruim 3,5 jaar geleden is ze aangenomen als medewerker back-office, waarbij ze als eerste telefonisch aanspreekpunt fungeert. Inmiddels pakt ze breed vele taken op. “Ik zie mezelf als een vliegende keep. Als het druk is spring ik bij. Dat brengt afwisseling en dat vind ik erg leuk om te doen.”

Het allereerste contact
“Aan de telefoon ben je het allereerste aanspreekpunt. Je bent de eerste persoon die mensen te spreken krijgen. Het is daarbij belangrijk om jezelf dienstbaar op te stellen. Daarmee kun je veel betekenen voor een ander”. Tijdens dit eerste contact vraagt Mariël bijvoorbeeld naar wat de wensen van nabestaanden zijn en kijkt ze vervolgens binnen de organisatie wie wat moet gaan oppakken. “Het is een vrij kort contactmoment, maar wel een belangrijk contactmoment. Vanaf het moment dat je de telefoon neerlegt is het zaak om zo snel en zo goed mogelijk zaken in gang te zetten en dit zo professioneel mogelijk te doen”.

Je kunt het maar één keer goed doen
Mariël vindt het belangrijk dat de dingen die ze doet goed gaan: “Je kunt alles maar één keer goed doen. Dat is ontzettend belangrijk in dit werk”. Elke keer weer doet Mariël haar best het zo goed mogelijk te doen voor de nabestaanden. De contacten die zij met hen heeft blijven voor haar bijzonder. In deze tijd, met alle uitdagingen die de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus met zich meebrengen, is het nog belangrijker om je best te doen en op de hoogte te zijn van wat wel en niet kan.. “Dat betekent regels doorlezen. Zijn er veranderingen? En hoe gaan we daarmee om?.

We doen het met z’n allen
“Werken bij Nijkamp Uitvaartzorg doe ik met veel plezier. Ik ben trots erop om bij dit bedrijf te werken. Daar waar de uitvaartleiders aan de voorzijde werken, zit ik meer aan de praktische kant. Het is fijn om wat voor een ander te kunnen betekenen”, vertelt Mariël. Hierin is persoonlijke begeleiding en persoonlijke aandacht voor nabestaanden volgens haar essentieel. Daarin spelen collegialiteit en een goede onderlinge sfeer een belangrijke rol. “Hier staan we met z’n allen voor. Het is niet één alleen, maar wij met elkaar”.

Wil je eens in gesprek over wat Nijkamp Uitvaartzorg voor jou kan betekenen? Bel ons via telefoonnummer 0547 – 38 40 08 of mail ons via info@nijkampuitvaartzorg.nl.