< Terug naar nieuws

Maak kennis met.. Rudy Agelink

Geplaatst op Categorieën Nijkamp UitvaartzorgTags

Al bijna veertien jaar werkt Rudy bij Nijkamp Uitvaartzorg. Hij woont in Doetinchem, is getrouwd en heeft twee kinderen. Opgegroeid in een gezin van uitvaartondernemers kent hij het vak als geen ander. Naast zijn werk bij Nijkamp Uitvaartzorg is hij bestuurslid bij de NAVU (Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg) en de VUON (Vereniging voor Uitvaartorganisaties Oost-Nederland), waar hij zijn steentje bijdraagt aan de kwaliteit van de uitvaartbranche.

Met de voeten in de klei
Rudy omschrijft zichzelf als een man achter de schermen die met de voeten in de klei staat. Als zoon van een uitvaartondernemer is hij van jongs af aan al betrokken bij de uitvaartbranche. Rudy kent daardoor en heeft ervaring met het proces van een uitvaart van begin tot eind. Hij weet wat er op welk moment nodig is. Het werken bij een kleinere organisatie zoals Nijkamp Uitvaartzorg bevalt Rudy goed. “Het werk is hier veelzijdig. Ik help bijvoorbeeld met verzorgen, maak kostenramingen, druk wel eens kaarten, voer gesprekken met collega-ondernemers en leveranciers en hou me bezig met personeelszaken”.

Investeren in persoonlijk contact
Rudy probeert vanuit zijn rol overzicht te houden en het proces van een uitvaart in goede banen te leiden. Persoonlijk contact is volgens hem daarbij essentieel. Door hierin te investeren is het mogelijk goed aan te sluiten bij de specifieke wensen van nabestaanden. Hierbij is het belangrijk om oog te hebben voor wat er op dat moment speelt: “De wereld verandert en daarmee ook de uitvaartbranche. Het is belangrijk om als bedrijf je meerwaarde te laten zien en mee te gaan in ontwikkelingen”.

Elkaar kennen
“We staan voor kwaliteit en betrokkenheid. De nabestaanden staan bij ons centraal en dezelfde persoon begeleidt het gehele proces van begin tot eind. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en wanneer je ons belt krijg je iemand aan de lijn die op de hoogte is en weet waar het over gaat”. Volgens Rudy lukt dit, doordat Nijkamp Uitvaartzorg een klein bedrijf is waar collega’s elkaar goed kennen en weten wie wat doet. Dit maakt de lijnen kort en het mogelijk om snel te schakelen. “We zijn nauw betrokken bij de gehele uitvaart en werken in een klein hecht team, daar ligt onze kracht”.

Wil je eens in gesprek over wat Nijkamp Uitvaartzorg voor jou kan betekenen? Bel ons via telefoonnummer 0547 – 38 40 08 of mail ons via info@nijkampuitvaartzorg.nl.