< Terug naar nieuws

Nijkamp Uitvaartzorg opgenomen in Register Uitvaartverzorgers

Geplaatst op Categorieën Nijkamp UitvaartzorgTags ,

Nijkamp Uitvaartzorg heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds 2007 heeft het bedrijf het Keurmerk Uitvaartzorg. Belangrijk onderdeel hiervan is vakbekwaam personeel. Het bedrijf is er dan ook trots op dat de vakbekwaamheid van haar uitvaartleiders is erkend. Janine van Braam en Lian Ligtenberg mogen de titel Register Uitvaartverzorger (RU) voeren.

Deze titel krijgt een uitvaartverzorger niet zomaar. Zo moet een uitvaartverzorger werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg en het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) hebben behaald. Daarnaast moeten zij kunnen aantonen dat er genoeg praktijkervaring en permanente educatie is.

Rudy Agelink (manager Nijkamp Uitvaartzorg): “Register Uitvaartverzorger is niet zomaar een titel. Het staat voor kwaliteit en deskundigheid. Juist rondom het organiseren van het afscheid van een geliefde is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de uitvaartverzorger. Wij blijven ons inzetten voor een waardig afscheid voor iedereen.”

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met Nijkamp Uitvaartzorg op via telefoonnummer 0547-384008 of mail ons via info@nijkampuitvaartzorg.nl.