Bel bij overlijden 0547-384008 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)

Over ons

Nijkamp Uitvaartzorg

Uw gevoelens, wensen en omstandigheden zijn bij Nijkamp Uitvaartzorg het uitgangspunt. Wij hebben de kennis en ervaring om met alle omstandigheden om te gaan. Ons bedrijf verzorgt sinds 1996 uitvaarten in het oosten van het land. Wij kunnen alle zaken van een uitvaart voor u regelen. Dat gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen, vanuit persoonlijk contact.

Uitvaarten in Twente, Achterhoek en Salland

Onze uitvaartverzorging vindt plaats vanuit de centrale vestiging in Enter. In de plaatsen Enter en Eibergen beschikken we over uitvaartcentra. Niet alleen zijn we werkzaam in de regio Twente, Salland en de Achterhoek, we verzorgen ook in andere delen van het land de begrafenissen en crematies.

Keurmerk uitvaartzorg

Nijkamp Uitvaartzorg beschikt sinds 2007 over het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Daarmee zijn we gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Al onze medewerkers zijn intern en extern opgeleid en beschikken over een vakdiploma. Doordat vanuit het kwaliteitskenmerk een regelmatige controle plaatsvindt, bent u verzekerd van een kwaliteitsdienstverlening. Het keurmerk Uitvaartzorg komt met de zes zekerheden.

De Zes Zekerheden zijn:

  • Heldere afspraken over de uitvoering
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam personeel
  • Doelmatige klachtenafhandeling
  • Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Onze Medewerkers

Onze persoonlijke benadering en ervaring vormen de kracht van ons bedrijf. We zijn een klein en hecht team, met grote aandacht voor zorgverlening aan nabestaanden. Onze betrokken, vakkundige en enthousiaste medewerkers doen alles wat nodig is: een stapje extra, een dienstbare houding. Ze voelen situaties goed aan en handelen daarnaar. Maak kennis met onze medewerkers. Ze staan 24 uur per dag voor u klaar.

Rudy Agelink

“Ik ben een man van achter de schermen, die werk verricht voor de nabestaanden waar ze weinig van merken. Verder probeer ik mijn collega’s te steunen en ontlasten in de breedste zin van het woord en probeer alles zo perfect mogelijk te verzorgen en regelen.”

Ton Nijenhuis

Algemeen medewerker

“Als de dood een feit is. Dan moet er veel geregeld worden. Voor de ene mens is dit een normale zaak omdat de dood nu eenmaal bij het leven hoort. Voor de ander een totale verrassing en niet verwacht. Hier wisselt de lach met de traan zich af. Zo zal dan ook iedere uitvaart een eigen karakter hebben. Afgestemd op de persoon. In ons soms chaotische samenleving is het belangrijk dat er dan iemand is die u kan begeleiden bij het regelen en uitvoeren van de uitvaart. Vandaag de dag zijn mensen mondiger en weten heel goed wat men wil. Juist die wensen zijn zo belangrijk om een mooie en waardige uitvaart tot stand te brengen. Zo kan men in dankbaarheid op het leven terug kijken. Met dit als uitgangspunt ben ik nog steeds blij iets te kunnen betekenen in de tijd van afscheid nemen.”

Janine van Braam RU

Uitvaartleider

“Het overlijden van een dierbare is ingrijpend en emotioneel. Bovendien moet er in korte tijd veel geregeld worden. In deze moeilijke tijd neemt zij de zorg voor het regelen bij je uit handen. Dat doet zij met oog voor detail en een warm hart voor jouw wensen.”

Inge Venebrugge – Lindeboom

Verzorgster, aulabeheer, vervoer

“Ik sta voor uitvaartverzorging vanuit mijn hart. Liefdevol, respectvol, aandacht hebben voor wensen en gevoelens en zeer bewust van het vertrouwen wat wij krijgen om deze laatste zorg te mogen uitvoeren.”

Johan Nijzink

Verzorger, aulabeheer, vervoer

“Ik heb er bewust voor gekozen om te gaan werken bij Nijkamp uitvaartzorg in een betrokken zorgzaam team. Het is een kleine onderneming met korte lijnen en met ruimte voor persoonlijke en vertrouwelijke aandacht. Wanneer iemand van wie je veel houd overlijdt, komt er veel op je af. Met liefde, respect, professionaliteit, passie voor het vak en jaren ervaring in de uitvaartzorg wil ik u graag vanuit mijn hart helpen bij de zorg en aandacht die op dat moment nodig is”

Wat zeggen mensen over Nijkamp Uitvaartzorg?

”Alle medewerkers waren behulpzaam en toonden initiatief. Vooral toen het nodig was in de eerste uren…”

”De inzet voor de familie is geweldig. De betrokkenheid en de bereikbaarheid is groot.”

”Meelevend, vriendelijk, doortastend en niet opdringerig.”