Bel bij overlijden 0547-384008 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)

Rouwkaarten

Rouwkaarten

Met een rouwkaart kunt u melden dat er iemand is overleden. Nijkamp Uitvaartzorg beschikt over een uitgebreide collectie rouwdrukwerk waaronder ook bidprentjes en gedenkkaarten. Hiervoor werken we samen met leverancier RPI / Familycards. Kaarten die niet standaard in onze collectie voor komen, kunnen we binnen een redelijke termijn leveren. Wilt u een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Onze uitvaartleider informeert u graag over de mogelijkheden van rouwdrukwerk.

Dankbetuiging

Een dankbetuiging stuurt u gebruikelijk rond de vier tot zes weken na de uitvaart. Ook is het mogelijk een dankbetuigingsadvertentie te plaatsen. Nijkamp Uitvaartzorg verzorgt voor u de dankbetuiging na overlijden. Wilt u hier meer over weten? We denken en helpen graag mee met de vorm en inhoud van het rouwdrukwerk.

Vraag een wilsbeschikking aan

Wilt u niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen voor een uitvaart vastleggen? In een wilsbeschikking geeft u aan hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Waar of hoe u verzekerd bent, is hiervoor niet van belang.