Bel bij overlijden 0547-384008 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)

Uitvaart regelen

Uw eigen uitvaart regelen?

Als het sterven dichtbij komt, kan de behoefte ontstaan om uw uitvaartwensen vast te leggen. Nijkamp Uitvaartzorg helpt u hier graag bij. Iedere uitvaart is anders, want ieder mens is anders. Met het vastleggen van uw wensen krijgt u een uitvaart naar uw wens. Bovendien creëert u duidelijkheid voor uw nabestaanden. Zij komen niet voor moeilijke keuzes te staan. Tijdens een kosteloze en vrijblijvende voorbespreking spreken we graag uw uitvaartwensen door. U kunt veel zaken zelf regelen. Na afloop van de voorbespreking ontvangt u van ons een weergave van het gesprek en een overzicht van de verwachte kosten voor het regelen van een uitvaart. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons ook 24 uur per dag telefonisch bereiken.

Uw uitvaartleid(st)er

Uw uitvaartleid(st)er is uw vaste, persoonlijke contactpersoon tot en met de dag van de uitvaart. We begeleiden u stap voor stap. Alle wensen, verwachtingen en mogelijkheden bespreken we dagelijks met u. Gedurende de gehele plechtigheid houden we toezicht op het verloop en begeleiden we de nabestaanden en gasten.

Wilsbeschikking

Wilt u niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen voor een uitvaart vastleggen? In een wilsbeschikking geeft u aan hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Waar of hoe u verzekerd bent, is hiervoor niet van belang. U kunt informatie aanvragen of de wilsbeschikking kosteloos downloaden. Heeft u een bijzondere wens en wilt u weten of die wens uitvoerbaar is? Neem dan contact met ons op. U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken.

Vraag een wilsbeschikking aan

Wilt u niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen voor een uitvaart vastleggen? In een wilsbeschikking geeft u aan hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Waar of hoe u verzekerd bent, is hiervoor niet van belang.