Bel bij overlijden 0547-384008 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)

Uitvaartcentra

Uitvaartcentra

De uitvaartcentra van Nijkamp Uitvaartzorg in Enter en Eibergen zijn erop gericht om nabestaanden gelegenheid te geven in alle rust afscheid van hun dierbare te nemen. Niet alleen tijdens het condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. De uitvaartcentra in Enter en Eibergen beschikken over 24 uurs opbaarkamers, waar nabestaanden de overledene kunnen bezoeken wanneer ze maar willen. Na de opbaring ontvangt u een sleutel, die in uw bezit blijft tot het moment van vertrek van de overledene uit de aula.

Rouwcentra

Vindt de uitvaart buiten de regio plaats? Geen probleem. Wij kunnen u natuurlijk ook van dienst zijn in andere gelegenheden in de regio. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Als u vragen hebt of een indruk van een uitvaartcentrum wilt krijgen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Uitvaartcentrum Eibergen

Nijkamp Uitvaartzorg heeft in Eibergen een eigen uitvaartcentrum: Aula Salem aan de Wemerdijk 8. Het uitvaartcentrum beschikt over een grote aula en sfeervol ingerichte opbaarkamers, die 24 uur per dag door nabestaanden zijn te bezoeken.

Na de opbaring ontvangt u een sleutel, die in uw bezit blijft tot het moment van vertrek van de overledene uit de aula. Koffie staat doorlopend ter beschikking, ook voor uw gasten.

Diensten

Aula Salem biedt ruimte voor het houden van een dienst voor groepen tot 60 personen. Alle moderne audiovisuele middelen en een orgel zijn hier aanwezig om de plechtigheid geheel naar uw wens en ideeën vorm te geven.

Koffietafels

Steeds meer mensen willen graag dat er tijdens een condoleance koffie geschonken wordt. Ook na een begrafenis of crematie kunt u in de aula terecht voor een koffietafel. Aula Salem biedt hiervoor diverse mogelijkheden. We schenken ook koffie bij u aan huis tijdens een condoleance indien gewenst.

Uitvaartcentrum en kantoor Enter

Het kantoor en de uitvaartkistendepot van Uitvaartzorg Nijkamp zijn gevestigd in Enter op een rustige plek aan de rand van het dorp dichtbij het openbaar vervoer en op slechts 1 km. van de N347 en 2 km. van de A1 (afrit 28).

De locatie in Enter beschikt  over een uitvaartcentrum met twee opbaarkamers, die 24 uur per dag door nabestaanden zijn te bezoeken. Na de opbaring ontvangt u een sleutel, die in uw bezit blijft tot het moment van vertrek van de overledene uit de aula. Koffie staat doorlopend ter beschikking, ook voor uw gasten. Bovendien is het mogelijk een dienst te houden voor een groep van maximaal 60 personen.

Koffietafels

Na een begrafenis of crematie kunt u in de aula terecht voor een koffietafel. Uitvaartcentrum Enter biedt hiervoor diverse mogelijkheden. We schenken ook koffie bij u aan huis tijdens een condoleance indien gewenst.

Wat zeggen mensen over Nijkamp Uitvaartzorg?

”Alle medewerkers waren behulpzaam en toonden initiatief. Vooral toen het nodig was in de eerste uren…”

”De inzet voor de familie is geweldig. De betrokkenheid en de bereikbaarheid is groot.”

”Meelevend, vriendelijk, doortastend en niet opdringerig.”