< Terug naar nieuws

Uitvaartcentrum Holten

Geplaatst op Categorieën Nijkamp UitvaartzorgTags ,

Sinds enkele jaren heeft Holten een prachtig, modern uitvaartcentrum, gelegen aan de rand van het dorp tussen de oude en nieuwe begraafplaats aan de Oude Deventerweg 2a. De vaste gastdame is Joke Reilink.

Uitgebreide mogelijkheden

Het uitvaartcentrum staat bekend om veel licht en ruimte. De stijlvolle ruimtes in het pand bieden verschillende mogelijkheden: u kunt er (kerk)diensten of afscheidsbijeenkomsten houden, maar ook condoleances en koffietafels. Daarnaast biedt het uitvaartcentrum de mogelijkheid om overledenen te kunnen opbaren in 24-uur per dag toegankelijke opbaarkamers. U kunt op deze manier uw overleden dierbare bezoeken wanneer u de behoefte heeft, zonder dat daar meerkosten aan verbonden zijn.

Uiteraard kunt u ook op afspraak een bezoek plannen. Voorafgaande aan een begrafenis of crematie kunt u samen met ons de afscheidsplechtigheid de vorm geven zoals u dat voor ogen heeft. Dit is ook mogelijk voor het invullen van een koffietafel of een samenzijn na afloop van een afscheidsplechtigheid, begrafenis of crematie.

Wij zijn altijd dichtbij

Sinds september 2016 is Nijkamp Uitvaartzorg de eerste landelijke partner van Monuta. Zij heeft een aantal eigen vestigingen in Twente en Achterhoek en werken centraal vanuit het hoofdkantoor in Enter. Onderdeel van de samenwerking is het behartigen van de belangen van de uitvaartcentra van Monuta in het werkgebied. Hieronder vallen onder andere Rijssen en Holten. Het uitvaartcentrum in Rijssen is op 1 december 2017 door Nijkamp Uitvaartzorg overgenomen van Monuta en samen met Monuta willen we ook de aula in Holten blijven voortzetten. Nijkamp Uitvaartzorg heeft alles met betrekking tot het verzorgen van een uitvaart in eigen hand waardoor er korte lijnen zijn om alle mogelijke wensen uit te voeren. Ook verzorgen wij vanuit het uitvaartcentrum in Holten uitvaarten voor de inwoners van Holten en omgeving en proberen het bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken onder de voor hen vaak moeilijke omstandigheden.

Wilt u een rondleiding of heeft u vragen over de mogelijkheden maak dan gebruik van de vrije inloop om te komen kijken op woensdag 28 november van 09.30 – 12.00 uur en maandag 3 december van 19.00 – 21.00 uur. Van harte welkom! Voor al uw vragen over de uitvaartverzorging of het vooruit bespreken van uw uitvaart (zonder kosten of verplichtingen) kunt u ons bereiken op 0548-545656 / 0548-363237 of via www.nijkampuitvaartzorg.nl

Meer over ons team, de mogelijkheden en foto’s van het uitvaartcentrum in Holten vindt u op: www.monuta.nl/vestiging/holten