Bel bij overlijden 0547-384008 (24 uur per dag, 7 dagen in de week)

Verzorging overledene

Verzorging van de overledene

Iedere overledene heeft recht op een goede, laatste zorg. Onze professionele medewerkers verrichten de verzorging met toewijding en respect. Natuurlijk kan de familie hierbij aanwezig zijn en een taak hierin vervullen. We vinden het belangrijk dat zij de mogelijkheid heeft actief betrokken te zijn bij de verzorging van de overledene.

Thuis opbaren

De plaats van opbaren is een persoonlijke keuze. Het opbaren van een overledene is voor veel mensen een laatste moment van samenzijn en van afscheid nemen. Steeds meer mensen vinden het prettig om de dierbare nog even bij zich te houden en kiezen om die reden voor thuis opbaren. Thuis opbaren biedt veiligheid, vertrouwen en geborgenheid.

Opbaren uitvaartcentrum

U kunt ook kiezen voor opbaren in een uitvaartcentrum. Onze uitvaartcentra Enter en Eibergen beschikken over persoonlijke opbaarkamers. Hier kunt u met familie en vrienden in alle rust samenzijn om het afscheid een plaats te geven. Nijkamp Uitvaartzorg informeert u graag over de mogelijkheden van onze uitvaartcentra.

Vraag een wilsbeschikking aan

Wilt u niet direct een uitvaart regelen, maar wel uw wensen voor een uitvaart vastleggen? In een wilsbeschikking geeft u aan hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Waar of hoe u verzekerd bent, is hiervoor niet van belang.