Iedere overledene heeft recht op een goede, laatste zorg. Onze professionele medewerkers verrichten de verzorging met toewijding en respect. Natuurlijk kan de familie hierbij aanwezig zijn en een taak hierin vervullen. We vinden het belangrijk dat zij de mogelijkheid heeft actief betrokken te zijn bij de verzorging van de overledene.

Thuis opbaren
De plaats van opbaren is een persoonlijke keuze. Het opbaren van een overledene is voor veel mensen een laatste moment van samenzijn en van afscheid nemen. Steeds meer mensen vinden het prettig om de dierbare nog even bij zich te houden en kiezen om die reden voor thuis opbaren. Thuis opbaren biedt veiligheid, vertrouwen en geborgenheid.

Opbaren uitvaartcentrum
U kunt ook kiezen voor opbaren in een uitvaartcentrum. Onze uitvaartcentra Enter, Eibergen en Haaksbergen beschikken over persoonlijke opbaarkamers. Verder beschikt Nijkamp Uitvaartzorg binnen de samenwerking met Monuta ook nog over twee uitvaartcentra in Rijssen en Holten. Hier kunt u met familie en vrienden in alle rust samenzijn om het afscheid een plaats te geven. Nijkamp Uitvaartzorg informeert u graag over de mogelijkheden van onze uitvaartcentra.